Böcker

Sture Svarén Musik

Böcker

Intresset för böcker har dalat kraftigt de senaste åren. Troligen beroende på nedladdning från nätet förstås. Jag försöker hålla en del best sellers i lager och kan ta hem allt annat på beställning. Så länge boken är prissatt i listan nedan finns den i lager hos mig. Har den inget pris så tar jag fram ett sådant åt dig om du hör av dig.

5-string banjo

Back Up Banjo av Janet Davis. Back-up-teknik för 5-str banjo. Rekommenderas!!  238 sidor. Från nybörjare till avancerad. 250 back-up-mönster. 30 låtar. Bok. CD online ingår. STORSÄLJARE! 340 kr

Splitting the licks av Janet Davis. En rosad instruktionsbok som handlar om hur man improviserar och arrangerar sånger för 5-string banjo i olika stilar. Bok enbart . CD/DVD on line.  300 kr

Splitting the licks DVD av Janet Davis. DVD:n till boken ovan. REA 75 kr

You can teach yourself banjo. Bra nybörjarbok för 5-string banjo av Janet Davies. CD on line ingår. 205 kr STORSÄLJARE!

Complete Irish & Celtic 5-string Banjo. CD on line ingår.  345 kr

Deluxe Encyclopedia Plectrum Banjo & 5-string Banjo Chords. Bästa grepptabellen 150 kr

Bach for the banjo.  Bachmusik för banjo. 130 kr

4-string banjo

Deluxe Encyclopedia Tenor Banjo Chords. Bästa grepptabellen! 150 kr STORSÄLJARE!

Learning Tenor Banjo.  130 kr

Gitarr

•  You can teach yourself fingerpicking guitar. Bok + CD  205 kr

You can teach yourself country guitar  Bok+CD  205 kr

Mandolin

You can teach yourself mandolin. Bok+CD  205 kr

Monroe Instrumentals. 25 Monroe-favoriter.  170 kr

Fiddle

You Can Teach Yourself Fiddling. Bok + CD 205 kr

Dobro & Steel

You Can Teach Yourself Dobro. Bok + CD 205 kr STORSÄLJARE!

Basic C6th nonpedal lap steel method av Dewitt Scott. Bok + CD 260 kr

Songbooks

•  101 Red hot tunes for guitar, banjo and uke. Sångtexter och standard notskrift   130 kr

Reparation och bygge

How To Set Up The Best Sounding Banjo. Hur man fixar ljudet i banjon 240 kr

Plus en del annat! Hör av Dig om Du söker något speciellt. Jag kan ta hem i stort sett allt som finns på den amerikanska marknaden – och det är inte lite det!!!

Jag tar tacksamt emot era "recensioner" av de böcker ni köper. Det hjälper mig att få reda på om jag tar hem rätt böcker. Har du tips på andra böcker som du tycker är bra så tar jag gärna emot sådana förslag!