Sture Svarén Musik

Här har Du några andra intressanta webb-sidor

Peoria Jazzband. Sveriges bästa band inom genren classic jazz/tradjazz/New Orleansjazz!

AFF Amerikanska Folkmusikföreningen Rikstäckande förening för bluegrass och oldtime. Ger ut medlemsblad. Ordnar konserter och jam

Nääsville Bluegrass Music Festival. Anordnar månatliga bluegrassjam och Bluegrassfestivalen i Ätran

Stelling Banjo Works, Ltd. Suveräna banjos med otrolig finish och spelbarhet. Ny konstruktion ger dessutom ännu bättre ljud!

Gold Tone. Amerikanska företaget Gold Tone gör mycket fina och prisvärda banjos, mandoliner, dobros, ukar m m

Beard Guitars, en av världens absolut främsta tillverkare av resophonic guitars, dvs Dobros.

McNally Strumsticks. Uppfinnare och tillverkare av strumsticks

McSpadden anses vara en av världens bästa dulcimertillverkare

Torsåker Bluegrass Festival Anordnar en fin årlig bluegrassfestival och konserter

GNU Musikverkstad. Om du behöver reparera ditt stränginstrument kan du med största förtroende vända dig till Lars Arvidsson på GNU Musikverkstad på Gibsons väg 1 (!!) i Jonsered (mellan Lerum och Göteborg)

Bluegrass Music Denmark har adressen www.bluegrassmusic.dk

Norsk Country Musikk Forbund är en mycket aktiv förening med en väldigt fyllig och fin hemsida. Det händer mycket på countryfronten i Norge!

Bluegrass Norge har också en fin hemsida

Imogena. Skivbolag med inriktning på jazz