Böcker

Sture Svarén Musik

Böcker

Intresset för böcker har dalat kraftigt de senaste åren. Troligen beroende på nedladdning från nätet förstås. Jag försöker hålla en del best sellers i lager och kan ta hem allt annat på beställning. Så länge boken är prissatt i listan nedan finns den i lager hos mig. Har den inget pris så tar jag fram ett sådant åt dig om du hör av dig.

5-string banjo

Back Up Banjo av Janet Davis. Back-up-teknik för 5-str banjo. Rekommenderas!!  238 sidor. Från nybörjare till avancerad. 250 back-up-mönster. 30 låtar. Bok. CD online ingår. STORSÄLJARE! 340 kr

You can teach yourself banjo. Bra nybörjarbok för 5-string banjo av Janet Davies. CD on line ingår. 205 kr STORSÄLJARE!

Complete Irish & Celtic 5-string Banjo. CD on line ingår.  345 kr

Deluxe Encyclopedia Plectrum Banjo & 5-string Banjo Chords. Bästa grepptabellen 225 kr

Bach for the banjo.  Bachmusik för banjo. 130 kr

4-string banjo

Deluxe Encyclopedia Tenor BanjoChords. Bästa grepptabellen 175 kr

Gitarr

You can teach yourself country guitar  Bok+CD  205 kr

Mandolin

Fiddle

You Can Teach Yourself Fiddling. Bok + CD 205 kr

Songbooks

•  101 Red hot tunes for guitar, banjo and uke. Sångtexter och standard notskrift   130 kr

Plus en del annat! Hör av Dig om Du söker något speciellt. Jag kan ta hem i stort sett allt som finns på den amerikanska marknaden – och det är inte lite det!!!

Jag tar tacksamt emot era "recensioner" av de böcker ni köper. Det hjälper mig att få reda på om jag tar hem rätt böcker. Har du tips på andra böcker som du tycker är bra så tar jag gärna emot sådana förslag!